Dansk Ip Tv Support

Betalingsguide

Betaling forgår med cryptovaluta, og vi modtager følgende 3 forskellige: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og USD Coin (USDC).

Det er simpelt og nemt at betale med cryptovaluta, og man behøver ikke ar være en computerhaj for at finde ud af det. Det hele kan fortages med en app, på enten en iPhone eller Android telefon.

Når du betaler med en af de følgende cryptovalutaer, skal du have en wallet, eller det som kaldes en digital pung. Der er mange steder man kan have en wallet, og nogle af de mest benyttede, sikre og pålidelige er Mycelium, BRD og Coinbase.

Der findes flere typer af wallets, og måder man kan have den på. Wallets kan være lige fra en app wallet, papir wallet, software wallet eller hardware wallet. Den nemmeste løsning er en app wallet, da man ikke skal sætte sig ind i for meget, for at forstå brugen af en wallet.

Mycelium, BRD og Coinbase tilbyder begge en app wallet til download via enten App Store elle Google Play, hvor du opretter din telefon som din wallet. Det hele forgår via appen, meget simpelt, sikkert og nemt. Du får altid ved oprettelse vist en recovery phrase eller på dansk en sikkerhedsnøgle, som du skriver ned på et stykke papir, så du kan genskabe din wallet hvis din telefon skulle gå i stykker eller blive væk.

Det hele forgår ved at du tanker din wallet op, med enten dit kreditkort eller ved bankoverførsel. Bankoverførsel kan godt tage nogle dage inden du har din cryptovaluta, hvor i mod med kreditkort er det typisk inden for 15 til 30 minutter.

Det hele forgår via sikker SSL forbindelser. Når du har din cryptovaluta i din wallet, kan du herefter betale for dit abonnement hos Dansk Ip Tv. For at betale vælger du det ønskede abonnement i kontrolpanelet, og herefter får du cryptovaluta beløbet der skal betales. Du bliver oplyst cryptoadresse der skal betales til, eller vælger den QR kode som kan scannes med din wallet app.

Der er altid et transfer gebyr når man sender cryptovaluta, fra den ene wallet til den anden. Man skal også huske på at kurserne svinger på cryptovaluta, og kan svinge meget på kort tid. Ønsker man laver transfergebyr og stabile kurser, anbefales det at købe og betale med USD Coin (USDC), da denne følger den amerikanske dollar, og betegnes som en stabelcoin (stabil valuta). USD Coin udbydes af Coinbase, og kan købes gennen deres app som kan downloades via App Store eller Google Play.

BRD og Coinbase kræver oprettelse med verificering af hvem du er, her skal du uploade enten kørekort eller pas, inden du kan købe cryptovaluta. Hvorimod Mycelium wallet kun er en app wallet, hvor du ikke skal verificere dig, men købe din cryptovaluta et andet sted. Et af de steder hvor du kan købe cryptovaluta i mindre beløb uden verificering, er hos Coinify.

Har du allerede en wallet, og bare ønsker at købe cryptovaluta, kan dette også gøres via Coinify, Copenhagen Bitcoins, BetterCoins eller Changelly.

Vi har fundet 3 guides til hvordan du nemt kommer i gang med en wallet, enten via Mycelium, BRD eller Coinbase, samt hvor du kan downloade dem.

Du finder guide til Mycelium her: Tekst Mycelium Guide eller 3 video guides her:

Part 1 - Hvad er Bitcoin?

Part 2 - Hvordan opbevare man bitcoins? (Mycelium oprettelse)

Part 3 - Køb af bitcoins med kreditkort

Du kan downloade Mycelium Wallet via App Store elle Google Play.

Du finder guide til BRD her: Tekst BRD Guide eller Video Guide.

Du kan downloade BRD Wallet via App Store elle Google Play.

Du finder guide til Coinbase her: Tekst Coinbase Guid eller Video Guide.

Du kan downloade Coinbase Wallet via App Store eller Google Play.

Du kan finde mange flere wallets, og hvordan de virker på Bitcoin.org - Bitcoin.org har lavet en god oversigt over de mest populære, samt dybde gående forklaringer.

Vi skal gøre opmærksom på at vi ikke samarbejder med Mycelium, BRD eller Coinbase, har du spørgsmål til brug af deres wallets og apps, må du række henvendelse til deres support. Vi samarbejder heller ikke med Coinify, Copenhagen Bitcoins, BetterCoins eller Changelly, har du spørgsmål omkring dine køb, er det deres support du må rette henvendelse til.

Alle ovenstående tekst og video guides, er ikke udarbejdet af Dansk Ip Tv, og vi har ikke et samarbejde med nogle disse forfattere eller video bloggere.