Dansk Ip Tv Support

Bestillingsguide

Denne guide forklare hvordan, der bestilles et abonnement hos Dansk Ip Tv.

Vi anbefaler at du har din wallet klar, og har den ønsket cryptovaluta klar til at betale med. Vil du vide mere om hvordan man anskaffer sig en wallet og benytter denne, har vi lavet en Betalingsguide.

1. Start med at trykke på "BESTIL HER" knappen, eller en af pilene på abonnementsbeskrivelserne.


2. Indtast din e-mailadresse og captcha koden, og tryk herefter på knappen "Sign Up". Systemet sender dig nu en e-mail til oplyste adresse, inden for de næste 15 minutter. Modtager du ingen mail, se venligst i din spam / junk mappe.


3. Når du har modtaget mailen fra Dansk Ip Tv med emne "Verify Email", skal du klikke på knappen "Open Dashbord", og benytte dit "Username" og "Password" som er oplyst i e-mailen.


4. Du skal nu logge ind på dit nye kontrolpanel, ved at indtaste "Username" (e-mail) og "Password", samt udfylde captcha koden og klikke på "Sign In".


5. Du vil blive dirigeret til "New Order" siden, hvor du kan fortage en ny bestilling af et abonnement. Vælg det ønsket abonnement, ved at klikke på prisen og antal måneder.


6. Der vises nu hvilken type abonnement, der er valgt samt betalingsmulighed. Klik herefter på den blå knap med pil, for at gå til betaling.


7. Nu kan du vælge hvilken cryptovaluta du vil betale med, ved at klikke på fanerne (Bitcoin, Ethereum, USD Coin etc.). Herefter kan du scanne QR koden med din Wallet App, eller indtaste den oplyste modtageradresse i din Wallet.

VIGTIGT: Ved betaling overfør det nøjagtige oplyste beløb, angivet i cryptovaluta fra din vallet (eksempel: 0,0015660 BTC) - Ikke i EUR eller DKK. Herved undgår du at betale for meget eller for lidt - ved for lidt betaling, vil din betaling blive afvist. Det er en god ide at man, altid overføre til egen wallet først da flere valutabørser ikke overføre direkte, og ofte ikke det korrekte oplyste cryptovaluta, da de fratrækker visse gebyrer.

Det er vigtigt at overførslen bliver fortaget inden 10 minutter, en lille tæller under betalingsvindue viser den resterende tid. Når du har overført via din Wallet, og systemet har registeret at der er en overførsel på vej, videresendes du til en ny side automatisk.


8. Du er nu blevet sendt vider til siden "Pending Transactions" (ventende betaling) - der kan nu gå op til 30 min, før din betaling er verificeret af blockchain. Alt efter hvilken cryptovaluta du har betalt med, er tiden for verificering i blockchain meget forskellig. Bitcoin (BTC) er som regle den mest langsomme, hvorimod USD Coin (USDC) er den hurtigste.


9. Når din betaling er modtaget og er verificeret af blockchain, bliver du automatisk sendt videre til din linjeoversigt. Her kan du se dit bestilte abonnement / linje, som nu er klar til brug. Du er nu klar til at opsætte dit Ip Tv, på den enhed du ønske at bruge det fra.