Servicemeddelelser

Onsdag d. 20-11-2019

Følgende 14 nye danske kanaler er tilføjet, til vores liste over kanaler. Du kan se den komplette liste over kanaler, i vores Kanalliste.

Xee FHD DK - LIVE: Denmark
HBO Nordic HD DK - LIVE: Denmark
Dansk Filmskat HD DK - LIVE: Denmark
Nordisk Film+ HD DK - LIVE: Denmark
Viasat Film Action FHD DK - LIVE: Denmark
Viasat Film Premiere HD DK - LIVE: Denmark
Viasat Film Hits HD DK - LIVE: Denmark
Viasat Series FHD DK - LIVE: Denmark
Viasat History FHD DK - LIVE: Denmark
Viasat Nature FHD DK - LIVE: Denmark
Viasat Explore FHD DK - LIVE: Denmark
Sport Live FHD DK - LIVE: Denmark
Nick Jr. DK - LIVE: Denmark
TV3 Puls FHD DK - LIVE: Denmark
Søndag d. 10 november 2019

Da der opleves en del problemer med at nogle internet leverandører lukker for iptv forbindelser, har vores iptv leverandør åbnet fuldt ud for for brug af VPN forbindelse for alle lande.

Der skal dog stadig gøres opmærksomt på, at brugen af VPN forbindelser kan forringe kvaliteten af iptv.
Torsdag d. 10 oktober 2019

Som noget nyt har vi automatiseret bestillingsprocessen, så hver bestilling ikke længere skal verificeres af en supporter. Det hele kører nu automatisk, og vores server overvåger bestillingsprocessen.

Som det var før kunne der i travle perioder, gå for lang tid inden vores kunder fik deres abonnement leveret. Denne tid er nu over, og kunden får direkte leveret sit abonnement. Det eneste der skal ventes på er blockchain som verificere cryptovaluta overførslen.
Onsdag d. 9 oktober 2019

Vores leverandør af IPTV er ved at være tilbage i normal drift, og vi udsteder igen abonnementer og gratis prøver.

Der kan stadig forekomme udfald på kanaler, film og tv serier, men dette kommer op i løbet af denne uge. I behøver ikke kontakte vores support ang. manglende kanaler, film og tv serier, men benyt i stedet "Channel Report" funktionen i kontrolpanelet.

Kom kompensation til vores eksisterende kunder, vil der blive tilføjet 10 ekstra dage til jeres abonnement og aktive linjer.

Vi beklager ulejligheden, og takker for jeres tålmodighed og støtte.
Tirsdag d. 8 oktober 2019

Kontrolpanelet er nu tilbage i drift, og det er muligt at benytte "M3U with options", "MAG" og "E2", på de fleste type enheder og apps. Oplever du ikke at du kan tilgå playlisten eller kun ser få kanaler, prøv da evt. fra en anden enhed eller app. Det er ikke alle kanaler som er online endnu, men de kommer løbende online efterhånden som de bliver gennemgået.

Alle der har bestilt et abonnement eller en gratis prøve, forventer vi stadig at disse blive udstedt i løbet af denne uge.

For eksisterende kunder vil disse blive kompenseret, når driften er stabil igen. Kompensationen vil blive annonceret sener, når denne rulles ud.

Vi beklager ulejligheden, og takker for jeres støtte.