Ip Tv

Vi tilbyder +90 danske kanaler, samt +5200 internationale kanaler. Alle sammen er live HD og FHD tv kanaler, i bedste kvalitet.

Du kan se vores udbud over tv kanaler her: Kanaloversigt

Vi har fuld EPG (Elektronisk Program Guide) som gratis service til vores kunder, som bliver dagligt opdateret. Vi tilbyder EPG for over 40 lande, herunder Danmark, Tyskland, England, USA, Frankrig + mange flere.

Vi tilbyder også +7300 film, og +230 tv serier til direkte afspilning når det passer dig. Film er i HD, FHD, 4K og 3D, samt flere tusinde er med undersekster.

Du kan se vores udbud over film her: Filmoversigt

Samt vores udbud over tv serier her: Serieoversigt

Her er bare et lille udpluk af, vores mest populære kanalerAlle de kendte Viasat kanaler har vi også, nogle som man normal betaler dyrt for at have.

Vores udbud af tv kanaler fra USA er meget stort, du finder alle de kendte kanaler som abc, AMC, HBO, FOX, tbs, CNN, USA, SyFy, E! og mange flere.Kan du ikke vente med at se primære på de mest populære tv serier, så har vi også kanaler som HBO, AMC med flere. Se præmieren direkte fra USA før alle andre.Alle de nye filmpremiere har vi også, vores udvalg er så stort at der altid er en film at se hvor en hver smag.