Gratis Prøve

Prøven er aktiv i 24 timer, fra det øjeblik du modtager den i din mail.

Vi udsteder ikke gratis prøveperioder, når der er store sportskampe, motorløb og events. Prøven vil først bliver udsted herefter, for at hindre misbrug af vores gratis prøve service.

Vi tager løbende kontrol af gratis prøver, og ses der et mønster for stor interesse omkring sportskampe, motorløb og events, forbeholder vi os retten til at deaktivere en gratis prøve uden varsel.

Der er kun tilladt at bestille en gratis prøve pr. person / bruger. Ser vi et sammenhæng på bestilling af flere gratis prøver eller tegn på misbrug af denne service, forbeholder vi os retten til at afvise en gratis prøve.

INFO: Benyt venligst en mailadresse fra kendte udbydere, så som gmail, hotmail, protonmail og outlook. Der kan ikke benyttes mail adresser med eget domænenavn på nuværende tidspunkt, pga. misbrug af vores gratis service.INFO: Prøven vil selv om det er udstedt, kunne blive deaktiveret under større events og sportskampe.

Undgå venligst at kontakte os omkring, hvornår den gratis prøve vil blive udstedt. Hvis der er større sportskampe og andre events vil prøven først komme her efter, vi takker for din hjælp.