FAQ

Q?

Jeg kan ikke finde mit M3U link?

A.

Du finder M3U links i kontrolpanelet under "Lines" i menuen til venstre. Ud til højre for din linje er der en knap med 3 prikker, klik på den og vælg download. Her fremkommer der en liste med alle tilgængelige M3U link. Den ofte der bruges er "M3U With Options - MPEGTS", men ellers vælges der efter enhed.

Q?

Er der mulighed for EPG (Elektronisk Program Guide)?

A.

Ja, vi har fuld EPG (Elektronisk Program Guide) som gratis service til vores kunder, som bliver dagligt opdateret. Vi tilbyder EPG for over 40 lande, herunder Danmark, Tyskland, England, USA, Frankrig + mange flere.

Q?

Kan jeg bruge VPN forbindelse til mit Ip Tv?

A.

Ja, vi tillader brug af VPN forbindelser, da det opleves at nogle internet leverandører lukker for muligheden at kunne afspille IPTV.

Vi gør dog opmærksom på at kvaliteten kan blive forringet ved brug af VPN, da hastighed, svartider med mere kan blive påvirket.

Q?

Jeg oplever buffer problemer med kanaler, Hvad sker der?

A.

Kontroller først din internetforbindelse eller router, og genstart dem eventuelt. Kontroller enhedens indstillinger som du benytter til dit Ip Tv abonnement. Hvis du stadig har problemer, kan det være at din internetudbyder blokerer Ip Tv trafikken. Test eventuelt med anden internetforbindelse fra en anden udbyder. Der bør ikke være nogen problemer, efter at have afprøvet dette.

Q?

Min playliste loader / virker ikke længere, Hvorfor?

A.

Kontakt venligst vores support via kontrolpanelet, og bede om at kontrollere om din IP eller MAC  adresse er blokeret. Hvis den er, vil vi selvfølgelig frigive den igen.

Q?

Kan jeg bruge min iPad/iPhone/Android telefon som fjernbetjening til Kodi (XBMC)?

A.

XBMC Remote-appen er uvurderlig for at navigere i XBMC, og tilføjer et keyboard og fjernbetjeningsenhed på din smartphone eller tablet uden omkostninger.

Q?

Jeg får en besked i Kodi der siger “clear cache”, hvordan gør jeg det?

A.

Under "programmer" vælg "vedligeholdelse". der vil du se en mulighed for at "rydde cache".

Q?

Jeg bliver ved med at få “script fejl” i Kodi?

A.

Script fejl opstår for det meste når, du enten ikke er forbundet til internettet eller din internet hastighed er ikke hurtig nok.

Q?

Hvad er Kodi?

A.

Kodi (tidligere XBMC) er en gratis og open source mediespiller software udviklet af XBMC Foundation, et non-profit organisation. Kodi er tilgængelig til flere operativsystemer og hardwareplatforme, med en software og brugergrænseflade til brug med fjernsyn og fjernbetjeninger. For mere information om Kodi, se deres hjemmeside: www.kodi.tv

Q?

Nogle gange når jeg ser film, bliver det ved med at buffere / loade?

A.

Nogle gange kan du opleve buffering på grund af lav internethastighed, eller anden høj internettrafik på din forbindelse. Hvis du oplever buffering, kan du trykke på "pause" i 10-15 sekunder og herefter genoptage afspilning. De fleste gange vil dette eliminerer problemet med buffering.

Q?

Hvad er en Android Tv-boks?

A.

En Android Tv-boks er mini-pc, der kører Android operativsystemet, med forskellige Android apps som Plex, XBMC med flere.

Q?

Wi-Fi eller Ethernet?

A.

Vi anbefaler at du altid benytter Ethernet, til opkobling af din enhed som skal afspille Ip Tv.

Q?

Kan en Android Tv-boks gøre mit tv, til et smart TV?

A.

Svaret er ja, dette skyldes at du har adgang til alle mulige apps fra Google Play. Dette gør dit tv interaktive, da du kan bruge apps som iptv, gmail, firefox, skype med flere lige fra dit tv.

Q?

Kanalerne fungerer i VLC Player, men fungerer ikke i SIPTV App?

A.

Hvis du har webOS eller Tizen tv, og dine streams er multicast, skal UDP til HTTP-funktionen slås til i appens indstillinger og indstilles på din router.

Q?

Svartid ved supportspørgsmål?

A.

Vi bestræber os altid på svare typisk inden for få timer, men har en garanteret svartid på 24 timer.

Q?

Hvad er fordelene ved Ip Tv?

A.

Generelt har Ip Tv (Internet Protokol TV) flere fordele. Det er en potentiel og meget omkostnings effektiv metode at levere tv på, i forhold til det traditionelle marked af utallige teleleverandører. Dette gør prisen for Ip Tv billig, og øger udbuddet af tv kanaler markant.

Q?

Skal jeg bruge en satellitmodtager for at se Ip Tv?

A.

Nej, du opretter forbindelse direkte til Dansk Ip Tv´s server via internettet, til den ønskede enhed der skal stå for afspilning.

Q?

Hvor meget båndbredde kræver Ip Tv?

A.

Vores Ip Tv streams bruger den nyeste H264-teknologi, der giver den bedste kompression og kvalitet. Ip Tv steams bruger normalt omkring 8 Mbit. Men når du skifter kanaler, kan H264-protokollen øge forbindelsen i starten for at begynde streamet. Derfor kræves der en minimum forbindelse hastighed på 16 Mbit, og 30 Mbit for HD-kanaler.

Q?

Hvilke enheder er supporteret?

A.

Vi understøtter alle typer af enheder: MAG BOX 250, 254, 256, 322, 349w3, 351 (4K) med flere, Android Smart Phone, Android Bokse, Enigma, DreamBox, Vu+ (...), PC, VLC, Kodi/XBMC (...), Smart TV, Apple Tv.