Bliv forhandler af Ip Tv

Vores forhandlerprogram sigter mod, at hjælpe dig med at få så meget salg som muligt. Dette ved at give dine kunder den bedste oplevelse, og levere de bedste løsninger for dig som forhandler. Du får adgang til en lang række fordele og ressourcer via vores kontrolpanel til forhandlere.

Er det rentabelt at være forhandler?

Der er helt op til dig hvor rentabel din forretning skal være, alt efter hvor meget arbejde du vil ligge i den.

Tidligere har Ip Tv salg ikke været så let, og lige til som det er blevet nu. Kontrolpanelet til forhandlere er opbygget med brugeradministration, linjestyring, betalingsgateway og supportsystem + mange flere funktioner. Forhandlere hos Dansk Ip Tv tilbydes også følgende funktioner i kontrolpanelet:

- Mulighed for at definere dit eget brand, så dine kunder logger på sit eget kontrolpanel under dit brand.

- Stabil, hurtig og kvalitets Ip Tv til overkommelige priser, for dig som forhandler.

- Linje- og brugeradministration, som er komplet og informativ.

- Mulighed for at styre finansielle transaktioner med sikre og flere forskellige betalingsmuligheder.

- Udgifts- og brugsrapporter kan sendes og spores i realtid.

- Mulighed for at give kontrolpanelet brugervenlige funktioner til dine kunder.

- Direkte support til kunder gennem kontrolpanelets ticket system, samt mulig hed for at spore deres ordrer.

- Alt i et kontrolpanel

Hvad skal der til for at blive forhandler?

Hvis du bliver godkendt som forhandler, skal du købe credits for at komme i gang. Du skal som minimum starte, med at købe 200 credits den første gang. Efterfølgende er minimumgrænsen 50 credits.

Prisen på Credits:

200 Credits = 1.800,00 DKK

Prisen på 1 credit er ca. 9,00 DKK - alt efter valutakurser i forhold til DKK / EURO.

Hvordan fungerer forbruget af credits?

Vores forhandlerprogram er ikke tidsbaseret, dette betyder at hvis du er forhandler udløber din konto samt dine købte credits aldrig. Den eneste vigtige ting er din credit saldo, da du med dine credits opretter konti til dine kunder. For eksempel koster det 8 credits, at oprette konto med en måneds Ip Tv. Du kan sælge alt det du har lyst til, så længe du har credits på din konto i dit kontrolpanel. Du sætter selv prisen overfor dine kunder, og herved selv bestemmer hvor meget du vil opnå i provision af dit salg. Når du er ved eller er løber tør for credits, kan du altid købe nye credits.

Priser på Ip Tv for forhandlere:

8 Credits - 1 måned
15 Credits - 2 måneder
20 Credits - 3 måneder
35 Credits - 6 måneder
50 Credits - 9 måneder
65 Credits - 12 måneder

Som forhandler har du mulighed for at oprette 20 stk. 24 timers prøveperioder i døgnet, helt gratis og uden omkostninger.

Opret dit helt eget brand, og sælg under dit firmanavn.

Med et par enkle klik repræsenterer du din forretning, med dit brand indeholdende firmanavn og logo. Det er også muligt at indstille DNS adresse efter dit eget firmanavn, her vil dit Hostname, EPG-kilde, Picons, MAG-portaladresse og kontrolpanel URL være unikt og eksklusivt for din forretning.

Når der er ansøgt om en forhandlerkonto, og denne ansøgning er blevet godkendt, vil du modtage en mail med oplysninger om første indbetaling af credits, samt oplysninger om forhandlerkontoen.

For at ansøge til forhandler, bedes du udfylde denne formular:Alle Ansøgninger behandles 100% anonymt, det eneste vi har brug for er din mailadresse, så vi kan komme i kontakt med dig.